Trenirke za trudnice

Trenirke za trudnice pogotovo su u trudnoći najčešči odabir odjeće za nošenje kod kuće, bavljenje raznim sportovima ili drugim aktivnostima u slobodno vrijeme. Udobnost i praktičnost je uvijek na prvom mjestu. Trenirke već duže vrijeme nisu namijenjene samo za opuštanje kod kuće ili omiljene sportske aktivnosti, već postaju sve popularnije za šetnju po gradu.

Iako prva 4 mjeseca, trudnice ne trebaju brinuti o tome što obući u tako osjetljivom razdoblju, do kraja 2. tromjesečja, njihova uobičajena odjeća nije više prikladna za nošenje.

TRENIRKE ZA TRUDNICE – NAJBOLJA PONUDA

U našoj ponudi možeš odabrati one malo šire ili uže modele trenirki za trudnice, a oni najkvalitetniji pružaju mogućnost odvajanja vlage i topline. I materijali variraju od pamuka do poliestera, što ti stvarno omogućuje širok izbor. Elastičnost u struku tjekom trudnoće vrlo je važna jer hlače ne smiju vršiti pritisak na trbuščić.

Mekane i udobne trenirke za trudnice od jersey-a, sa gumicom i vezicom u struku, sa rastezljivim visokim strukom od pamuka, sa suženjem na nogavicama. Prilagodljiv kroj za trbušćić koji raste. Sastav: 58% eko pamuk, 38% poliester, 5% elastan.

trenirke za trudnice

Još jedan vrlo prodavani model – udobne i mekane hlače za trudnice iz jerseya, sa rastezljivim visokim strukom iz pamuka, sa podešavanjem širine struka, i mogu se nositi od rane trudnoće do porođaja. Bez zatvarača sa strane. Sastav: 70% poliester, 24% viskoza, 6% elastan.

NAJBOLJE TRENIRKE ZA TRUDNICE – u internetskoj trgovini > BAMBINI.HR <

On-line kupovina na BAMBINI.HR

Brzo i jednostavno do povoljne odjeće visoke kvalitete

Jer je odjeća iz naše ponude kvalitetna, udobna i moderna. Bio pamuk i drugi kvalitetni i rastezljivi materijali pružaju vam zadovoljstvo kod nošenja odjeće.

Jer znamo, da trudnicama treba udobnost prije svega. Jer smo svjesni da nemate vremena tražiti novu odjeću za svoju djecu u šoping centrima i također znamo da ste tijekom trudnoće umorni i da je lakše i brže kupovati putem interneta.

Kupnja 24 sata bilo gdje bez stresa

Povoljna odjeća dostupna je 24 sata dnevno,7 dana u tjednu i 365 dana u godini bez obzira bio praznik ili neradni dan.

Online kupovina odjeće može se obaviti iz topline svojeg doma, ureda, parka, odnosno od bilo kuda gdje imate omogućen pristup internetu, sa svojeg osobnog računala, tableta ili pametnog telefona u vama ugodnom ambijentu.

Brzo i sigurno do nove odjeće

Današnji način života je ubrzan i često ne stignemo do trgovine nešto kupiti bilo da smo na poslu, u školi, u prometu ili jednostavno doma. Velika prednost koju donosi online kupovina odjeće, jer u par klikova obavimo kupnju gdje god se nalazili.

Sva pravila koja vrijede kod standardne kupovine u maloprodajnim trgovinama vrijede i kod online kupovine, te su određena zakonom o zaštiti potrošača. Bilo da želite ostvariti garanciju, povrat robe, reklamaciju proizvoda ili nešto drugo prava su ista kao da ste fizički bili u trgovini. Sve kartične transakcije zaštićene su posebnim protokolima od davatelja usluga te ne postoji mogućnost prevare.

Brza dostava

Internetska trgovina Bambini.hr prima narudžbe 24 sata na dan. Sve narudžbe primljene od ponedjeljka do petka do 12.00 biti će realizirane još isti radni dan. Narudžbe primljene poslije 12.00 biti će realizirane sljedeći radni dan. Narudžbe primljene subotom, nedjeljom i praznikom bit će realizirane prvi radni dan. U slučaju da proizvoda u vrijeme narudžbe više nema na zalihi, rok isporuke produljuje se u skladu s rokom isporuke robe od strane proizvođača. U slučaju, da proizvoda više nije moguće naručiti o tome ćemo vas obavijestiti i proizvod brisati iz narudžbe.

Isporuka za narudžbe preko 40 € je besplatna, troškovi isporuke za narudžbe manje od 40 € iznose 5,00 € i vrijede za cijelu Hrvatsku.

SVE ZA MODERNU I UDOBNU TRUDNOĆU – NA JEDNOM MJESTU – BAMBINI.HR.

trenirke za trudnice