Povoljna odjeća

Povoljna odjeća za trudnice, bebe, mališane i djecu na jednom mjestu.

Dobrodošli u internetsku trgovinu Bambini!

U našoj ponudi vas očekuje:

POVOLJNA ODJEĆA ZA TRUDNICE:

povoljna odjeća za trudnice

POVOLJNA ODJEĆA ZA BEBE:

Veličina 50-74 za 0 – 9 mjeseci

povoljna odjeća za bebe

POVOLJNA ODJEĆA ZA MALIŠANE OD 1-5 GODINA

povoljna odjeća za mališane

Povoljna odjeća veličine 80-110 cm:

POVOLJNA ODJEĆA ZA DJECU OD 6-14 GODINA

povoljna odjeća za djecu

Veličina 116-164 | 6 – 14 godina

Povoljna odjeća robnih marki Nameit, Jack&Jones, Kids only, Lego wear, Mama licious i mnogo drugih.

Zašto kupovati putem internetske trgovine Bambini?

Brzo i jednostavno do povoljne odjeće visoke kvalitete

Jer je odjeća iz našeg izbora kvalitetna, udobna i moderna. Bio pamuk i drugi kvalitetni i rastezljivi materijali pružaju vam zadovoljstvo kod nušenja odjeće.

Jer znamo, da djeci i trudnicama treba udobnost prije svega. Jer smo svjesni da nemate vremena tražiti novu odjeću za svoju djecu u šoping centrima i također znamo da ste tijekom trudnoće umorni i da je lakše i brže kupovati putem interneta.

Kupnja 24 sata bilo gdje bez stresa

Povoljna odjeća dostupna je 24 sata dnevno,7 dana u tjednu i 365 dana u godini bez obzira bio praznik ili neradni dan.

Današnji način života je ubrzan i često ne stignemo do trgovine nešto kupiti bilo da smo na poslu, u školi, u prometu ili jednostavno doma. Velika prednost koju donosi online kupovina odjeće, jer u par klikova obavimo kupnju gdje god se nalazili.

Online kupovina odjeće može se obaviti iz topline svojeg doma, ureda, parka, odnosno od bilo kuda gdje imate omogućen pristup internetu, sa svojeg osobnog računala, tableta ili pametnog telefona u vama ugodnom ambijentu.

Ne morate ići u gužvu, voziti se po gustim prometnicama, gubiti vrijeme tražeći slobodno parkirno mjesto ili tražiti proizvode po policama raznih trgovina te na kraju nezadovoljni otići doma praznih ruku zbog toga što niste našli traženi proizvod.

Sigurnost kod online kupovine odjeće

Sva pravila koja vrijede kod standardne kupovine u maloprodajnim trgovinama vrijede i kod online kupovine, te su određena zakonom o zaštiti potrošača. Bilo da želite ostvariti garanciju, povrat robe, reklamaciju proizvoda ili nešto drugo prava su ista kao da ste fizički bili u trgovini. Sve kartične transakcije zaštićene su posebnim protokolima od davatelja usluga te ne postoji mogućnost prevare.

Brza dostava

Internetska trgovina Bambini.hr prima narudžbe 24 sata na dan. Sve narudžbe primljene od ponedjeljka do petka do 12.00 biti će realizirane još isti radni dan. Narudžbe primljene poslije 12.00 biti će realizirane sljedeći radni dan. Narudžbe primljene subotom, nedjeljom i praznikom bit će realizirane prvi radni dan. U slučaju da proizvoda u vrijeme narudžbe više nema na zalihi, rok isporuke produljuje se u skladu s rokom isporuke robe od strane proizvođača. U slučaju, da proizvoda više nije moguće naručiti o tome ćemo vas obavijestiti i proizvod brisati iz narudžbe.

Ugovorni partner za isporuku pošiljaka je Hrvatska pošta ali poslužitelj (ponuditelj) zadržava pravo izabrati drugu dostavnu službu, ako će time narudžbu ispuniti učinkovitije.

Isporuka za narudžbe preko 40 € je besplatna, troškovi isporuke za narudžbe manje od 40 € iznose 5,00 € i vrijede za cijelu Hrvatsku.