Odjeća za dječake

Odjeća za dječake

Svi znamo da djeca brzo prerastaju odjeću i da roditeljima ta stalna potraga za odjećom može biti vrlo naporna. Odabir odjeće možete olakšati putem on-line kupovine u našoj internetskoj trgovini >BAMBINI.HR<.

Robne marke odjeće za dječake: NameIt, Jack&Jones, Kids Only, Lego wear i mnogi drugi.

Odjeća za dječake iz naše ponude:

Odjeća za dječake

Odjeća za dječake napravljena je od kvalitetnog materijala, a za djecu jedan od omiljenih materijala je pamuk koji će osigurati udobnost za vrijeme igre i drugih svakodnevnih aktivnosti. Prije odabira nekog komada odjeće za dječake obrati pozornost na kombinaciju boja i motiva.

U našoj ponudi možete pronaći sve za školu, svečanije prigode, sport i obične dane kod kuće. Uključite djecu u kupovinu i odabir naboljih komada odjeće po povoljnim cjenama.

BAMBINI – SVE ZA DJEČAKE NA JEDNOM MJESTU. Jednostavno, brzo i jeftino.

Top 5 razloga za on-line kupovinu odjeće na Bambini.hr

Brzo i jednostavno do povoljne odjeće visoke kvalitete

Jer je odjeća iz našeg izbora kvalitetna, udobna i moderna. Bio pamuk i drugi kvalitetni i rastezljivi materijali pružaju vam zadovoljstvo kod nošenja odjeće.

Kupnja 24 sata bilo gdje bez stresa

Povoljna odjeća dostupna je 24 sata dnevno,7 dana u tjednu i 365 dana u godini bez obzira bio praznik ili neradni dan.

Online kupovina odjeće može se obaviti iz topline svojeg doma, ureda, parka, odnosno od bilo kuda gdje imate omogućen pristup internetu, sa svojeg osobnog računala, tableta ili pametnog telefona u vama ugodnom ambijentu.

Brzo i jednostavno do nove odjeće

Današnji način života je ubrzan i često ne stignemo do trgovine nešto kupiti bilo da smo na poslu, u školi, u prometu ili jednostavno doma. Velika prednost koju donosi online kupovina odjeće, jer u par klikova obavimo kupnju gdje god se nalazili.

Sigurnost kod online kupovine odjeće

Sva pravila koja vrijede kod standardne kupovine u maloprodajnim trgovinama vrijede i kod online kupovine, te su određena zakonom o zaštiti potrošača. Bilo da želite ostvariti garanciju, povrat robe, reklamaciju proizvoda ili nešto drugo prava su ista kao da ste fizički bili u trgovini. Sve kartične transakcije zaštićene su posebnim protokolima od davatelja usluga te ne postoji mogućnost prevare.

Brza dostava

Internetska trgovina Bambini.hr prima narudžbe 24 sata na dan. Sve narudžbe primljene od ponedjeljka do petka do 12.00 biti će realizirane još isti radni dan. Narudžbe primljene poslije 12.00 biti će realizirane sljedeći radni dan. Narudžbe primljene subotom, nedjeljom i praznikom bit će realizirane prvi radni dan. U slučaju da proizvoda u vrijeme narudžbe više nema na zalihi, rok isporuke produljuje se u skladu s rokom isporuke robe od strane proizvođača. U slučaju, da proizvoda više nije moguće naručiti o tome ćemo vas obavijestiti i proizvod brisati iz narudžbe.

Isporuka za narudžbe preko 40 € je besplatna, troškovi isporuke za narudžbe manje od 40 € iznose 5,00 € i vrijede za cijelu Hrvatsku.